Back to All Events

Velværehelg på Gomobu - Yoga + Massasje


StockSnap_6PLYAXTB8D.jpg

Tilbake til hverdagen, men stadig på jakt etter et lyspunkt? Første helgen i oktober inviterer vi til velværehelg med fokus på velvære, sinnsro og kontakten med naturen.

MediYoga

Vi ønsker Siri Hole Stensson velkommen. Siri er ernæringsterapeut TMS, sertivisert Reading terapeut og MediYoga Instruktør. I samarbeid med Konferansehjelperen Event og Reiser arrangerer hun Høst Retreat på Gomobu. Siri byr på blant annet foredrag om stress og livsstil, meditasjon, medisinsk yoga (MediYoga), ren og naturlig mat - og selvsagt nydelige naturopplevelser.

For å melde deg på Høst Retreat kontakt Konferansehjelperen

Massasje

Vi ønsker også Jan Hemli velkommen tilbake. Jan har besøkt Gomobu flere ganger dette året  - og det er vi så glade for! Jan er utdannet Massasjeterapeut og Kommunikolog. Jan arbeider helhetlig og tar hensyn til deg og dine behov - før, under og etter massasjebehandlingen.

For booking av massasjetime ta kontakt med Jan på telefon/SMS: 906 00 129


_08Q3362.jpg
hostbilde.jpg
Earlier Event: August 4
Stølsfestival på Vaset
Later Event: October 2
Høstferie på Fjellet!