Back to All Events

Påsken på Gomobu


I år kan du glede deg til en herlig, innholdsrik, behagelig og hyggelig påskefeiring på Gomobu!

Blant annet kommer trubaduren Joppa og spiller opp til dans, massasjeterapeuten Jan Hemli kommer med massasjebenken sin og er klar for møre langrennskropper. Vi har hyggelige aktiviteter for barna, og for de mer vågale arrangerer Brennabu 2-dagers kitekurs på toppen av Vaset Skiheiser. I skiheisen er det mulig å leie både kjelke og skiutstyr, og Langfredag er det klart for Påskejam i regi av Fjølastubben Snøbrettlag - Norges eldste snowboardlag. Det er bare å glede seg!

 

Fredag 7.april - åpning av påsken

Åpning av påskeferien med et skikkelig "Valdresbord". Fjellkokkene Steinar & Syver serverer koldtbord med kortreist mat og tradisjonsrike smaker. Etter middag åpner vi baren og i salongen spiller vi behagelig lounge musikk.

 

Lørdag 8.april - Påskerebus & grilling

Påskerebus med akekonkurranse for alle! Fra klokka 12.00 kan alle være med på påskerebus, her blir det spørsmål og aktiviteter for store og små. Alle lagene kan melde seg etter frokost i resepsjonen - klare med lagnavn for gjennomgang av regler og utdeling av startliste. Etter konkurransen griller vi ute på tunet.

 

Søndag 9.april - Grilling & Livemusikk

Palmesøndag er en dag for ettertanke, en rask skitur, god mat og godt selskap. Vi fyrer opp grillen på tunet og fyrer opp musikkanlegget. Skiheisen er åpen fra 10.00 - 17.00.

 

Onsdag 12.april - Sportsmassasje

Hver dag fra onsdag kan du få sportsmassasje fra massasjeterapeut Jan Hemli. Han tar med seg benken sin fra Holtet Massasjeterapi i Oslo og er klar for å massere møre langrennslegger. Time kan reserveres på forhånd ved å ta kontakt på telefon 90 600 129.

 

Skjærtorsdag 13.april - Afterski & Grilling

Kitekurs dag 1, oppmøte kl 09.30 på Brennabu. Det holdes også Påskegudstjeneste i storstua på Sekskanten kl 12.00. Vi inviterer til Afterski fra klokken 20.00 i Timbra!

 

Langfredag 14.april - Påskejam & Biffaften

På langfredag er det tid for Påskejam i Vaset Skiheiser! Fjølastubben Snøbrettlag inviterer til Snowboard og Twintipkonkurranse fra kl. 13. Det blir god stemning med musikk og artige overraskelser for publikum! Vi inviterer til biffaften i Fjellstua, med ulike typer biff,

 

Påskeaften 15.april - 4-retters Påskemiddag

Vi serverer 4-retters påskemiddag med nydelige og kortreiste matvarer.

 

 

Later Event: April 13
Kitekurs på Brennabu