Back to All Events

Kitekurs på Vaset


Bli med Kitekurs på Vaset i Vinter!

Nyhetsbrev-kiteskolen2.png

I samarbeid med Kiteskolen, Brennabu, Vaset skiheiser inviterer vi til Kitekurs på Vaset i vinter!

Målet med kurset er at du blir en selvstendig kiter slik at du kan fortsette å øve deg videre på egen hand. Du lærer alt du trenger om sikkerhet og kitekontroll. Avhengig av hver enkelt elevs ferdigheter kommer noen elever igang med mer avanserte øvelser som hopping mens de fleste kommer igang med kiting på ski allerede på dag 1. Kurset vårt går grundig til verks og vi tar ingen snarveier på vei til god kitekontroll. Hos oss får du trygg kiting med en trygg utvikling basert på dine egne ambisjoner og forutsetninger.

Earlier Event: February 10
Ølsmaking + biff
Later Event: February 24
Vinterferie!