Back to All Events

Valdresrittet 2018

ET EVENTYRLIG SYKKELRITT

Valdresrittet er et av Norges mest eventyrlige sykkelritt! Dette rittet er for deg som liker å utfordre deg selv bak styret og er klar for 53 km med blodsmak i munnen. Men fortvil ikke - rittet har flere klasser, som mosjonist-klassen og eget barneritt!

Foto: Valdresrittet

Foto: Valdresrittet

Valdresrittet er 53 km langt og går i variert terreng i et av landets mest aktive stølsområder. Naturen skifter mellom flate vidder til bratte fjell, omkranset av friske vann og klukkende bekker. Underlaget varierer mellom gode singletrackstier og grusveier med sugende motbakker og raske utforkjøringer. 

I motsetning til andre sykkelritt holder Valdresrittet på deltakerantallet, og det tyder på at Valdresrittet er et ritt det er verdt å få med seg!

 

Earlier Event: July 20
Bueskyting
Later Event: July 21
Balanseline