Back to All Events

Rakfiskfestivalen 2018


Er du glad i mat, mennesker og god stemning? Da er turen til Fagernes første helgen i november noe du ikke kan gå glipp av! 

Norsk Rakfiskfestival på Fagernes er en av landets største festivaler for tilbydere av rakfisk, lokalmat og håndverksprodukter. Rakfiskløypa er gratis og er åpen torsdag, fredag og lørdag. Lørdag kårer en fagjury årets beste rakfisk. 

Lavvoen i sentrum og storteltet i parken krydrer arrangementet med mat, godt drikke, humor og store konserter. På Gomobu Fjellstue inviterer vi til stor Rakfisk-middag. Det er også mulig å bestille bussbillett fra Vaset.

Les mer om Rakfiskfestivalen

Kontakt oss for overnatting her

overnattingrakfisken.png
Earlier Event: October 1
Høstferien 2018
Later Event: December 7
Julebord 7.desember