Back to All Events

Fakkelvandring på Vaset


fakkelvandringpåvaset

Mørket og stillheten i januar er en opplevelse i seg selv. Bli med på en stemningsfull vandring i juvet med fakler som eneste lyskilde. Dette er en spesial vi har bare i Januar. Målet med vandringen er å koble av, nyte naturen selv om det er mørkt, og oppleve stillhet.

Pris: Barn kr 50,- Voksen kr 100,-

Program for fakkelvandring:
Vi møtes på parkeringsplassen på Brennabu kl. 19.00. Her tenner vi de håndholdte faklene, før vi starter vandringen. En guide vil lede dere gjennom ruta og underveis vil det bli ett par stopp. Vi kommer heller ikke til å gå i ett høyt tempo, så kle deg godt om temperaturen er under streken.

Fredag 25.januar
Kl. 19.00 - 20.00
Oppmøte: Brennabu
Varighet ca 1 t.

Overnatting
Overnatting 2 døgn på Gomobu Fjellstue:

Dobbeltrom 1650.- pr. døgn
Enkeltrom 975.- pr. døgn
Oppholdet inkluderer overnatting og frokost, og gjelder for rommet pr. døgn.

Earlier Event: January 25
Jakten på Haugfolket - Trugetur i mørket
Later Event: January 27
Yoga for nybegynnere