Back to All Events

Jakten på Haugfolket - Trugetur i mørket

vinteropplevelserpåfjellet

Fjellskogen på Vaset er magisk når mørke setter inn. Kommer vi over tregrensen, åpner himmelen seg med sine millioner av stjerner. Dette er en truge vandring spekket med opplevelser og inntrykk. Guiden vil underveis fortelle levende historier. Med truger kommer man seg frem gjennom tett skog og i ulendt terreng, og ofte på steder det hadde vært mer krevende på ski.

Pris: Barn: kr 200,- Voksen: kr 300,-

Programmet for turen:
Dere møter guiden på Brennabu, her tar vi på truger og hodelykter og dere vil lære de grunnleggende teknikkene for å gå på truger. Guiden vil informere om hvor turen går, ut i fra vær og føreforhold. I løpet av turen tar vi en stopp og fyller på med energi til kroppen og samtid kan vi nyte stillheten og det mystiske mørket. Underveis blir det også fortellinger om haugfolket, og kommer vi til å se noen mon tro?

Fredag 11. januar 2019
Kl. 18.00 - 19.30
Oppmøte: Brennabu
Varighet: Ca 1-1,5 time.
Foto: Scanout.

Earlier Event: January 19
2-dagers Kitekurs på Vaset
Later Event: January 25
Fakkelvandring på Vaset