SYKKELDAG FOR HELE FAMILIEN

VASET - GOMOBU

 
Målgang Gomobu Fjellstue

Målgang Gomobu Fjellstue

Bli med på en SUPER sykkeldag på Vaset i sommer. I samarbeid med DNT Valdres Barnas Turlag arrangerer vi Barna Sykkeldag på Vaset. Denne turen er en enkel sykkelrunde som passer for hele familien. God tur!

Turen starter kl 10.00 fra Vaset Stadio. Her blir det utdeling av både startnummer og løypekart. Løypa er ikke så lang, men den siste biten fra Panoramavegen opp til Gomobu kan være litt seig.

Målgangen er på tunet uten for Gomobu, her blir det diplomutdeling, hygge og mulighet for å kjøpe lunsj. Turen passer for hele familien!

Psst! Denne turen arrangeres uten turleder, det vil si at foresatte selv må vurdere om barn kan sykle alene, eller om de bør ha en voksen med seg.

KJEKT Å VITE:

  • Når: 20. juli 2017 kl.10.00
  • Hvor: Vaset Stadio - Gomobu
  • Enkel tur

Spørsmål og påmelding

Påmelding til turen er nå åpen og du kan melde deg på ved å ringe Kristine Olasdatter 902 47 266 eller sende henne en epost med antall deltakere, navn og alder til kristine@gomobu.no.

 

Arrangører: Gomobu Fjellstue i samarbeid med DNT Valdres Barnas Turlag.


FORBEREDELSER:

Dette er ikke en veldig krevende tur med mange stigninger og kuppert terreng, likevel har turen et par stigninger man bør være klar over. Det meste av turen går på lett kuppert sti. Turen er ca. 5 km lang og passer for alle nivåer.

Husk at det lurt å sjekke værmeldingen før du setter ut på tur, sjekk ruten godt før du går og si alltid i fra til noen at du skal på tur. Naturen er også et sted hvor alle skal kunne ferdes i ren og trivelig natur, så forlat alltid rasteplassen på samme måten som du fant den - søppelfri!