16422410_1866438806974760_7666676103763539169_o.jpg
 

Fjellguiden Berntsen Fjell


Vaset ligger midt i et eldorado for syklister i alle aldre og på alle nivåer. Sykkelmiljøet i Valdres har vokst de siste årene, og Valdresrittet som nå er inne i sitt tolvte år, har over 1000 deltakere. I 2016 ble Offroad Valdres arrangert for første gang, et beintøft ritt hvor man lagvis finner frem kun ved hjelp av GPS. Mjølkevegen er ei nasjonal sykkelrute fra Vinstra til Gol - midt på ligger Vaset. Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelløyper som passer for hele familien.

 
berntsenfjell.jpg

Fjelltur med guide

Vaset har tatt plass som en stor aktør innen sykkelritt i Norge. Hvert år kan du delta på Valdresrittet og Offroad Valdres. Det er tøffe ritt som krever både psykisk og fysisk styrke. Har du det som skal til?

fjellguide.JPG
berntsenfjell2.jpg

Team Building

Den nasjonale sykkelruta "Mjølkevegen" strekker seg fra Vinstra til Gol. Midt på strekningen ligger Vaset, med sine varierte og flotte sykkelveger. Med base på Vaset kan du velge mellom enkle, middels eller viderekomne ruter.


Pakketips til fjellturen

Vær og fjellterreng stiller noe krav til utstyr. Inkludert i prisen får du låne alt nødvendig sikringsutstyr. Dette være seg klatresele, hjelm, stegjern, isøks og annet utstyr som slynger og karabinere når dette er nødvendig. Even benytter toppkvalitets utstyr fra Petzl og Beal, levert av Varri. 

  • Yttertøy bør være vindtett, vanntett og ha gode luftemuligheter.
  • Ytterjakke med hette er et must
  • Ekstra dunjakke/ullgenser
  • Varm lue, hansker/votter (gjerne to par)
  • Ullundertøy, ullsokker
  • Fjellsko med relativt stiv såle med god friksjon mot stein
  • Skoene bør være vanntette, gjerne gamasjer
  • Solbriller, solkrem, caps er til stor hjelp når sola blir skarp!

Om Even Berntsen

Even Berntsen 28 år fra Fagernes i Valdres.

Utdannet friluftslivsveileder gjennom Høgskulen i Sogn og Fjordane, med fordypning i klatring og alpin skiferdsel.

Godkjent bre-, klatre og skredinstruktør gjennom NF systemet.

Jobbet med fjellføring i Jotunheimen siden 2013, samt jobbet som guide på Svalbard for Basecamp Explorer og Hvitserk Eventyrreiser.

Vært på eventyr og ekspedisjoner både i Norge og utlandet. Klatretur til Patagonia, kiteekspedisjoner på Hardangervidda, skiturer på Svalbard og skiturer i Alpene for å nevne noe.


For grupper

Lyst til å gi de ansatte et adrenalin-kick, eller er du ute etter enkel moro for vennegjengen? Sykkleturer med aktiviteter, lunsj og historieformidling kan bestilles for grupper over 10 personer.

Sykkelturer kan inngå i en helg for team building, eller som enkeltaktivitet for en vennegjeng eller utdrikningslag. Ta kontakt for booking og priser.

16463351_1866438370308137_7992503095393707117_o.jpg