VERDENSPREMIERE: Barnas Sykkeldag

Det er ikke alle sykkelturer som behøver å være så lange, men noen er kanskje i det korteste laget... I dag kl. 10.00 var det Verdenspremiere på Barnas Sykkeldag på Gomobu!

I dag arrangerte vi, i samarbeid med DNT Barnas Turlag, verdens første sykkeldag for barn på Gomobu! Det er jo en milepæl i seg selv.. 10 voksne og 16 barn var med på dagen. Sykkelruta var nøye merket med ballonger i alle farger, og avsluttet med diplomutdeling, is og juice. Grillen ble fyrt opp, kaffen servert til de voksne og trampolina ble godt brukt. Yngstemann med på dagen var bursdagsbarnet Ludvig (2), og eldstemann var Arne med hele 69 år. Til tross for stort aldersspenn i dagens deltakere virket alle fornøyde. Vi gleder oss selvsagt til å se alle sammen igjen til neste år.

Litt kort tur kanskje? En sykkeldag er jo en hel dag på sykkel, det skjønner jo vi også. Men med så varierende deltakerliste og litt nervøsitet ble det i derfor en litt kort rute. Men - det lærer vi av til neste år. Det blir sykkeldag til neste år også, men da skal vi legge opp turen/dagen litt annerledes. Litt større utfordringer for de eldste, og litt flere aktiviteter for de minste. Men like GOD stemning som i år! Vi gleder oss til neste år allerede! #barnassykkeldag

20170720_102125852_iOS.jpg