Gratulerer med bryllupsPlanene!

Bryllup er en stor markering og feiring av dere som par, og vi vet at det å gifte seg er mye mer enn å si ”ja” til hverandre. Det ligger mye planlegging og logisitkk bak et bryllup, da kan det være godt å støtte seg på noen med erfaring og lokalkunnskap.

Hos oss har det vært bryllup i over tjuefem år; vi har tatt i mot store, små, stilt opp til ekstragavansa og minimalistiske bryllup. Alle bryllup er ulike, og vi bidrar med det vi kan for at dere skal få akkurat det bryllupet dere ønsker dere. 

Astrid & Bjørn Oskar Sveine, vertskap

 
_08Q7504.jpg

Overnatting

Gomobu Fjellstue åpnet dørene i 1967, og i dag er det andre generasjon som driver hotellet. De seneste årene er fjellstua modernisert, men har fortsatt beholdt sitt tradisjonelle, urnorske særpreg.  Vi har ti hytter og 36 nyoppussede rom, egen brudesuite og egen brudehytte. Hos oss er det plass til nærmere 150 gjester. 

mat_test_yngve.jpg

Mat & drikke

Velg blant våre tilpassede bryllupsmenyer eller kom gjerne med egne ideer. Vi anbefaler å ta høyde for en liten matbit mellom vigsel og middag, da det kan ta litt tid før gjestene kan gå til bords. Vårt kjøkken imøtekommer deres ønsker for menyen, aperitif, finger- og nattmat. Vel bekomme!

bryllupivaldres.JPG

Fotograf, florist, frisør

Vi kjenner Valdres og omegn svært godt og hjelper dere å finne lokale fotografer, florister, frisører og transportselskaper. Ønsker dere levende underholdning hjelper vi dere gjerne med det også.

78869501_xxl.jpg

Vigsel i Valdres

Valdres byr på unike og tradisjonsrike stavkirker, fjelltopper og uendelige muligheter til vigsel. Vasetvatnet inviterer til eventyrbryllup med robåt, Grønsennknippa (1368 moh) er åpen for luftige vigsler og kirkerommet i Lomen Kirke har en helt unik atmosfære. Fra Gomobu Fjellstue er det kort vei til naturen og flere av områdets kirker.