Ofte stilte spørsmål

 
 
 

Når kan jeg tidligst sjekke inn?
Innsjekk i hytter og rom er etter klokken 15.00. Du er selvsagt velkommen tidligere for å spise lunsj eller for en kopp kaffe. Rommene og hyttene er i enkelte tilfeller klare tidligere enn klokken 15.00.

Når kan jeg senest sjekke ut?
Utsjekk i hytter og rom er før klokken 12.00. Du er selvsagt velkommen til å la bagasjen bli stående hvis du ønsker å benytte deg av det fine været og den vakre naturen før du reiser videre.

Jeg får ikke booket rom gjennom deres hjemmesider, har dere ledig?
Hvis du ikke får reservert rom eller hytter gjennom våre hjemmesider kan det virke som at vi har fullt. I enkelte tilfeller kan vi likevel finne overnatting til dere. Kontakt oss på telefon +47 61 35 77 10, eller post@gomobu.no, så skal vi se om vi kan hjelpe deg.

Har dere røykfrie rom?
Ja! Alle våre rom og hytter er røykfrie. Røyking er tillatt utendørs.

Er det tillatt med hund på Gomobu?
Ja! Vi tar i mot både hund og katt. Husk å gi oss beskjed ved reservasjon. Det koster kr. 300 ekstra per dyr for hele oppholdet.

Har dere barnesenger?
Ja! Vi har barnesenger til både hytter og rom. Gi oss beskjed så tidlig som mulig etter at dere har booket overnatting, slik at vi kan sette sengen på rommet eller hytten dere skal overnatte i.

Har dere barnestoler?
Ja! Vi har barnestoler i spisesalen til låns. Ønsker dere barnestol til hytte, kan dere låne dette ved å henvende deg i resepsjonen ved ankomst eller gi oss beskjed når dere reserverer.

Serverer dere glutenfri mat?
Ja! Vi serverer glutenfri frokost, lunsj og middag. Gi oss beskjed når dere reserverer overnatting eller bord i restauranten.

Serverer dere laktosefri mat?
Ja! Vi serverer laktosefri frokost, lunsj og middag. Gi oss beskjed når dere reserverer overnatting eller bord i restauranten.

Serverer dere retter som er vegetar/vegan?
Ja! Vi serverer retter for vegetarianere og veganere. Gi oss beskjed når dere reserverer overnatting eller bord i restauranten.

Må jeg ha med eget sengetøy når jeg overnatter i hytte?
Det er ikke sengetøy på hyttene, så du kan selv velge om du har med eget eller om du ønsker å leie dette av oss.

Hvor mye koster det å leie sengetøy + håndklær?
For ett sett med håndkle (stort og lite) og sengetøy (putevar, dynetrekk og laken) koster det kr. 150.- per sett for hele oppholdet.

Er det dyner og puter på hyttene?
Ja! Det er dyner og puter på alle hyttene. Du velger selv om du vil ha med eget sengetøy og håndklær, eller om du vil leie av dette av oss.

Jeg har tenkt meg på fisketur, hva bør jeg huske på da?
Vi har samlet det viktigste om fisking på Vaset på en helt side. Her finner du informasjon og priser om fiskekort, forslag til fiskevann og generelle regner for fisking i Norge. Fisking i Valdres