Leie hytte

Nyt fridagene på hytte, tilbaketrukkent og sentralt på Vaset i Valdres. Hyttene ligger utenfor fjellstua, med kort vei til restaurant, kafé og resepsjon. 

 
 
leiehyttevaldres

Familiehytte

På tunet har vi hytter med kort vei til restuaranten og informasjonen i fjellstua, skiløyper og flott turterreng. Hyttene uten hems passer perfekt for en liten familie, eller to-tre par.

Hver hytte er på 67 m², og alle har eget kjøkken med oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap, komfyr, stor stue med peis og TV, 2 bad, sauna, 3 soverom. Hyttene uten hems er en del av et hyttekompleks på fire hytter, og ligger i 1.etasje.

 
leiehyttevaldres

hytte 10-12 personer

Vi har åtte hytter med hems og sengeplasser til 10-12 personer. Rett utenfor døren finnes flott og variert turterreng og skiløyper. Det er også kort vei til resepsjonen, restuarant og kafé. Hyttene passer fint for grupper, to store eller tre små familier.

Hver hytte er på 67 m², og alle har eget kjøkken med oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap, komfyr, stor stue med peis og TV, 2 bad, sauna, 3 soverom og hems. Hyttene med hems utgjør hyttetunet utenfor fjellstua, to av hyttene er en del av et hyttekompleks på to hytter og ligger i 2.etasje.