Kitekurset arrangeres av Kiteskolen.no. FOTO: Kiteskolen.no

Kitekurset arrangeres av Kiteskolen.no. FOTO: Kiteskolen.no

Bli med på kitekurs på Vaset!

Vaset har flere flotte områder for snøkiting; vinden er vanligvis stabil og masse puddersnø i terrenget! Sammen med Brennabu og Kiteskolen arrangeres det igjen 3 kitekurs på Vaset vintersesongen 2018! Målet med kurset er at du skal lære alt du trenger for å kunne kite videre på egenhånd på en trygg og fremgangsrik måte.


Kitekurset

 • Kurset starter kl 09.00 på morgenen og vi begynner med mindre treningskiter for å gå gjennom teoribiten i praksis og lære oss hvordan man styrer kiten og hvordan kreftene i kiten/vinden fungerer. Etter å ha gått gjennom de forskjellige øvingsoppgavene går vi over på å vise rigging av store kiter.
 • Så går vi rett på øving med store kiter i team på 2 og 2. Vi leker oss med kreftene i kiten og lærer alt om sikkerhetsystem og vindvindu. 
 • På et passende tidspunkt legger vi inn lunch og spiser vår nistepakke. Er det godt vær så er vi ute, men vi kan også gå inn i grillhytta og varme oss foran bålet hvis det skulle være ruskete vær :) 
 • Avhengig av den enkeltes progresjon vil det være mulighet for å prøve med ski på beina allerede på dag 1.
 • Vi legger opp kurset etter hver enkelt deltakers progresjon så det er naturlig at noen kommer lenger enn andre.
 • Dag 2 av kurset fortsetter i samme stil som dag 1. Vi har ekstra fokus på å terpe på sikkerhet og hva man skal gjøre i forskjellige situasjoner. De fleste får kitet mye på ski og blir godt kjent med kiten
 • I tillegg til å ha det gøy er målet med kurset at dere blir i stand til å håndtere en stor kite på alene slik at dere er i stand til å fortsette å kite etter kurset på en trygg og fremgangsrik måte :) 

 

2-dagers kitekurs

Inkluderer opplæring og kiteutstyr i 2 dager. Ta med egne ski/snowboard og hjelm. Pris: 2 499.- pr. person


Dagskurs

Passer for små og store grupper. Komprimert kitekurs som kan gjennomføres i ukedager eller helg gjennom hele sesongen. Passer for grupper med tidligere erfaring eller for de som ikke har tid til 2-dagers kitekurs. Pris: 1400.- pr person


Introduksjonskurs i Kiting

3-timers praktisk introduksjonskurs i kiting. Passer for deg som er usikker på om kiting er noe for deg. Passer for alle aldersgrupper. Minimum 4 personer, og passer fint for små og store grupper. Pris: 700.- pr person

   

  kitekursvaset

  Kursdatoer 2018

  • 20. - 21. januar
  • 24. - 25. februar
  • 31.mars - 1.april

  Påmelding

  Arrangører: Kiteskolen.no i samarbeid med Brennabu, Vaset Skiheiser og Gomobu Fjellstue.


  Overnatting

  Kontakt oss med ønsket dato, antall personer og om dere ønsker hytte eller hotellrom.