Sykkelturer på Vaset


Internasjonalsykkelrute nr. 5, "Mjølkevegen", strekker seg fra Vinstra til Gol og er omtrent 250 km lang.
Midt på strekningen ligger Vaset med sine varierte og flotte sykkelveger. Med base på Vaset kan du velge mellom enkle, middels eller viderekomne ruter. Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelturer som passer for hele familien.

 
sykkelferienorge

 

TURFORSLAG PÅ SYKKEL

mjølkevegen.png

JASLANGEN RUNDT

Denne turen byr på mye fin (og bortgjemt) Valdresnatur. Det er vann, utsiktspunkter, stølsgrender og ikke minst idylliske Jaslangen. Turen er 35 km. lang og passer for alle.

sykkelivaldres.jpg

FAMILIERUNDEN

Familierunden er en fin runde i lett kupert terreng. La målet for turen være en is på Langestølen, med dyr, tradisjonell mat og hyggelig betjening. Turen er 42 km lang og passer for alle.

kjelkekjoring2.jpg

MJØLKESYRA

Er du av den ivrige typen anbefaler vi "Mjølkesyra". På denne turen får du med deg det beste av det beste. Fra Vaset mot Grunke, rundt Smådalen over Strø til Syndin. Turen er 80 km lang og krevende.


sykkel med guide

Lyst til å utforske nye områder på Vaset, men usikker på hvor du skal sykle? I sommersesongen kan sykkelguide bestilles på forespørsel. Sammen med guiden skreddersyr vi en sykkeltur som passer for deg, uansett nivå.

Pris og kapasitet kan variere, og vi anbefaler å bestille god tid i forveien.

sykkelutleie

På Intersport Vaset kan du leie sykler til dame og herre + el-sykler. Skal du leie sykkel anbefaler vi at du  tar turen ned til Intersport for å prøve de først, slik at du får riktig størrelse på sykkelen, og en mest behagelig sykkeltur. Inkludert i leien er sykkelhjelm.

Hos oss kan du leie barnesykkel for en time eller to, hel eller halv dag eller for hele oppholdet. For priser se Informasjon.


FOR GRUPPER

Lyst til å gi de ansatte et adrenalin-kick, eller er du ute etter enkel moro for vennegjengen? Sykkelturer med aktiviteter, lunsj og historieformidling kan bestilles for grupper over 10 personer.

Sykkelturer kan inngå i en helg for team building, eller som enkeltaktivitet for en vennegjeng eller utdrikkningslag. Ta kontakt for booking og priser.