Mjølkevegen fra Vinstra til Gol

Internasjonalsykkelrute nr. 5, "Mjølkevegen", strekker seg fra Vinstra til Gol og er omtrent 250 km lang.
Midt på strekningen ligger Vaset med sine varierte og flotte sykkelveger. Med base på Vaset kan du velge mellom enkle, middels eller viderekomne ruter. Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelturer som passer for hele familien.

 
På sykkelferie over Stølsvidda kan man møte på både sau og ku.

På sykkelferie over Stølsvidda kan man møte på både sau og ku.

TURFORSLAG PÅ SYKKEL

 

mjølkevegen.png

JASLANGEN RUNDT

Denne turen byr på mye fin (og bortgjemt) Valdresnatur. Det er vann, utsiktspunkter, stølsgrender og ikke minst idylliske Jaslangen.
Turen er 35 km. lang og passer for alle.

sykkelivaldres.jpg

FAMILIERUNDEN

Familierunden er en fin runde i lett kupert terreng. La målet for turen være en is på Langestølen, med dyr, tradisjonell mat og hyggelig betjening.
Turen er 42 km lang og passer for alle.

kjelkekjoring2.jpg

MJØLKESYRA

Er du av den ivrige typen anbefaler vi "Mjølkesyra". På denne turen får du med deg det beste av det beste. Fra Vaset mot Grunke, rundt Smådalen over Strø til Syndin. Turen er 110 km lang.


video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more.

mjølkevegensykkel med guide

Lyst til å utforske nye områder på Vaset, men usikker på hvor du skal sykle? I sommersesongen kan sykkelguide bestilles på forespørsel. Sammen med guiden skreddersyr vi en sykkeltur som passer for deg, uansett nivå.

Pris og kapasitet kan variere, og vi anbefaler å bestille god tid i forveien.

sykkelutleie

Hos oss kan du leie sykkel for en time eller to, hel eller halv dag eller for hele oppholdet. Vi har sykler i ulike størrelser, både til voksen og junior. Det er også mulig å leie sykkeltralle og sykkelhjelm.

Har du booket egen Mjølkevegen-tur se eget informasjonsark om bagasjetransport og utleie i turinformasjonen du mottok ved bestilling.


FOR GRUPPER

Lyst til å gi de ansatte et adrenalin-kick, eller er du ute etter enkel moro for vennegjengen? Sykkleturer med aktiviteter, lunsj og historieformidling kan bestilles for grupper over 10 personer.

Sykkelturer kan inngå i en helg for team building, eller som enkeltaktivitet for en vennegjeng eller utdrikningslag. Ta kontakt for booking og priser.