Solefallskonsert på Jaslangen

9. juli 2019 kl. 20:30–22:00

Med solnedgangen som bakteppe inviterer Hilme-stemnet til nydelig musikk i lyngen på Jaslangen. Dette er en romantisk kveld i nydelige omgivelser. Ta med sitteunderlag, pledd og en du er glad i.

Konserten har flere hundre publikummere og parkering foregår langs grusveien. Vi anbefaler å ta med eller leie sykkel, hos oss eller på InterSport i forkant. Det er ikke servering.

Pakken inkluderer 2 døgns opphold med frokost, matpakke og middag, samt et enkelt måltid når man kommer tilbake fra konserten.

Dobbeltrom kr. 2.300.- pr. pers

Enkeltrom kr. 2.700.- pr. pers

Billetter kjøpes på Hilme.no

 

Golfpakke

21.juni - 29.september 2019

Valdres Golfklubb ligger i magiske omgivelser ved Dokkafjorden, på Leira i Valdres. I golfkaféen serveres tapas, Valdresburger, entrecôte, flere små varmretter og drikke. Valdres Golfklubb ligger på Leira, 29 km fra Gomobu Fjellstue.

Golfpakken inkluderer 2 døgns opphold med frokost, og greenfee (18 hull) på Valdres Golfklubb.

Dobbeltrom kr. 1.995.- pr. pers

Enkeltrom kr. 2.395.- pr. pers

www.valdresgolf.ipage.no

 

SCO_18.4.18_15640.jpg

Viltweekend

13.- 15. september 2019

I september blir det mørkere på fjellet, og etter en lang fjelltur er det godt å komme inn i den lune fjellstua til et godt måltid. Vi åpner høsten med kjente smaker, tente stearinlys og rolig atmosfære.

Viltweekend inkuderer to overnattinger, middag fredag, frokost, matpakke og stort viltbord lørdag, brunsj søndag.

Dobbeltrom kr. 2.550.- pr. pers

Enkeltrom kr. 3.150.- pr. pers

Example feature. Aenean tristique id nulla.

 

norsk rakfiskfestival

31. oktober - 02. november 2019

I begynnelsen av november hvert år trekkes matinteresserte fra hele verden til Fagernes. Hovedattraksjonen er selvsagt rakfisk, men også andre lokale mat- og drikkeleverandører, artister/band kommer strømmende til Norsk Rakfiskfestival.

Rakfiskfestivalen på Gomobu inkuderer 3 overnattinger, biffbord fredag, frokost, buss tur/retur Fagernes. Stort rakfiskbord på lørdag, med kåring av årest beste fisk! Brunsj før avreise på søndag

Dobbeltrom kr. 3.150.- pr. pers

Enkeltrom kr. 3.650.- pr. pers

Billetter og program finnes på Norsk Rakfiskfestival