Restaurant + kafé

 

 

Kjøkkenet

Hjemmebaka lefser med rakfisk og rømme, stølsokser og feite fjellgriser, gardsis med urbane smaker av lakris & vanilje. Alt dette kombinert med bestemors tradisjonsrike mat har vi tatt med inn i kjøkkenet. Vel bekomme!

A la Carte

I sommersesongen (1.juni - 15.august) serverer vi egen sommermeny. På lunsjmenyen finnes blant annet vafler, rømmegrøt og hjemmelaget fjellburger. Til middag finner du rakfisk, hjemmesalta spekemat og stekt fjellørret. Restauranten er åpen for alle, og det er mulig å forhåndsbestille bord.

selskapsmenygomobu.jpg

Bryllup + selskapsmeny

Skal du feire bryllup eller jubileum hos oss? Vi har selskapsmenyer med 3, 4 og 5 retter, med tilhørende vin + ølpakker. Har du ønsker, eller andre hensyn så hjelper vi deg gjerne med å sette sammen en meny som passer for deg. Vi benytter lokale matprodusenter for å gi deg den ekte kulinariske fjellopplevelsen.

 

Åpningstider

1. juni - 15. august 2017

Lunsj: 12.00 - 16.00
Middag: 16.00 - 20.00
Onsdag + Torsdag: Buffet fra 18.30/19.00

Bordreservasjon: +47 61 35 77 10