BEstemors kjøkken

I sommersesongen (22.juni - 15.august) serverer vi egen sommermeny. På lunsjmenyen finnes blant annet vafler, rømmegrøt og hjemmelaget fjellburger. Til middag finner du rakfisk, hjemmesalta spekemat, ekte rømmegrøt og stekt fjellørret. Restauranten er åpen for alle, og det er mulig å forhåndsbestille bord.

Astrid & Bjørn Oskar Sveine, vertskap

 
kafegomobu.jpg

Kafé Gomobu

Etter en dag ute er det godt med en liten matbit. Kafeen serverer søte saker som seks hjerters-vafler, kakao med krem og eplekake med is. Er du litt sulten kan kjøkkenet friste med biffsmørbrød a la Gomobu, fjellørret og rømmegrøt. Kafeen og restauranten har alle rettigheter.

rømmegrøt-lite.png

Middag på Gomobu

I sommersesongen (1.juni - 15.august) serverer vi egen sommermeny. Til middag finner du blant annet rakfisk, hjemmelaget rømmegrøt (slåttegraut) og stekt fjellørret. Restauranten er åpen for alle, og det er mulig å forhåndsbestille bord.

frokost-lite.png

Rom og frokost

Frokost er en god start på dagen - og vi nordmenn vet at uten mat og drikke duger helten ikke. Derfor finner du nystekt brød, kokt egg, kjøttpålegg, grønnsaker og havregrøt på frokostbuffeten. Vi serverer te, kaffe, melk og juice. En god morgen starter ved en god frokost!

SCO_18.4.18_15366.jpg

Selskap og Bryllup

Vi har selskapsmenyer med tilhørende vin + ølpakker. Vårt kjøkken hjelper deg gjerne med å sette sammen en meny som passer for deg. Vi benytter lokale matprodusenter for å gi deg den ekte fjellopplevelse.