ENKELTROM

I fjellstua har vi koselige rom med kort vei til spisesalen og resepsjonen.

Enkeltrommene har køyeseng, og det varierer med 120 cm eller 90 cm i undersenga. Enkeltrommene har nyoppusset bad, gratis WiFi og kabel-TV.

 

dobbeltrom

Våre trivelige dobbeltrom i fjellstua er nyoppusset i 2016. Alle rommene har gratis Wifi og kabel-TV, og kort vei til spisesal, resepsjon og felles badstue.

Dobbeltrommene går også som familierom, og alle har sofa og plass til barneseng.

 

suite

Tilbring en romantisk helg på fjellet. Vår suite har to rom, egen stue, peis og badekar. Suiten ligger fint til i andre etasje i fjellstua, med kort vei til spisesal, salong og resepsjon som ligger i første etasje.

Bestilling av suite kan gjøres gjennom våre hjemmesider eller ved å ringe oss. Ved fjellbryllup reservers suiten til brudeparet.


hytter - 8 personer

På tunet har vi hytter med kort vei til restuaranten og informasjonen i fjellstua, skiløyper og flott turterreng. Hyttene uten hems passer perfekt for en liten familie, eller to-tre par.

Hver hytte er på 67 m², og alle har eget kjøkken med oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap, komfyr, stor stue med peis og TV, 2 bad, sauna, 3 soverom. Hyttene uten hems er en del av et hyttekompleks på fire hytter, og ligger i 1.etasje.

 

hytter - 12 personer

Vi har ti hytter med hems og sengeplasser til 10-12 personer. Rett utenfor døren finnes flott og variert turterreng og skiløyper. Det er også kort vei til resepsjonen, restuarant og kafé. Hyttene passer fint for grupper, to store eller tre små familier.

Hver hytte er på 67 m², og alle har eget kjøkken med oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap, komfyr, stor stue med peis og TV, 2 bad, sauna, 3 soverom og hems. Hyttene med hems utgjør hyttetunet utenfor fjellstua, to av hyttene er en del av et hyttekompleks på fire hytter og ligger i 2.etasje.