Seniorturer til Valdres

I høst har vi samlet tre fantastiske og opplevelsesturer for godt voksne. Bli med på en rundtur og opplev tradisjoner, lokal mat og museumsutstillinger og håndverksbedrifter. Eller kanskje du vil ha med deg en nedtonet versjon av Rakfiskfestivalen i november? Og før jul inviterer vi til juletur med julemarked, julebord og dans. Velkommen til vakre, varierte Valdres!

 
 
20150820_201350.jpg

Rundtur i Valdres

Bli med på en rundtur i vakre Valdres i høst. Denne turen gir innblikk i lokale historier, tradisjoner, lokal mat og museumsbesøk på Valdres folkemuseum. Her kan dere gå mellom eldgamle bygninger utendørs eller titte på antikvitetene, gamle verktøy og plagg innendørs. Det er også mulig bestille guide til besøket, slik at dere før mest mulig ut av den. Museumet har også egen kafé, med mulighet for å kjøpe en kopp kaffe eller matbit.

Turen planlegges etter deres ønske, og vi tar gjerne kontakt med ulike bedrifter på vegne av dere. Ta kontakt med Kristine Olasdatter på telefon: 902 47 266, eller e-post: kristine@gomobu.no


Rakfisktur

Rakfiskfestivalen er en av de største, årlige begivenhetene i Valdres. Da fylles torget og gatene i Fagernes med boder fra ulike rakfiskleverandører, levende musikk og spennende boder med håndarbeid, lokale matleverandører og bryggerier.

Rakfiskfestivalen går av stabelen den første helgen i November hvert år, med rakfisk fire dager til ende. Vi inviterer til en nedtonet rakfisktur 1. - 3.november. Ved ankomst serveres Valdresbord, etterfulgt av kaffe og dans. Bodene på Fagernes er klart for besøkende allerede på torsdag, og gatene pleier ikke å være overfylte. Passer fint for en hyggelig spasertur mellom bodene. På kveldstid serveres Rakfisk med kåring av årets rakfisk, kaffe og dans. Valdres - skjerper sansene.

rakfiskfestivalen.jpeg

StockSnap_GKF5SNKQ13.jpg

Julebordstur

Lyst til å få litt ekstra julestemning? Vi inviterer til julebordstur til Vaset med julebordsmiddag, dans og besøk til julemarked på Vasetstølen 8. - 10.desember. På markedet er det mulig å smake lokal mat, besøke ulike boder med håndarbeid fra lokale bedrifter. Som saueskinn, hjemmestrikka votter og "føsslo", og lokale matvarer. Etter julemarkedet serverer vi julebordsmiddag på Gomobu, kaffe og dans.

Vi håper snøen har lagt seg sånn at vi kan invitere til en hvit førjul på Vaset.


Vil du være med på tur?

Ønsker du å væte med på tur kan du enkelt reservere rom på våre bookingsider, eller du kan kontakte oss på telefon +47 61 35 77 10. Velkommen!


For operatører

Planlegger du høsten og vinteren? Har du spørsmål om turene, eller ønsker priser og bestilling. Ta kontakt så hjelper vi deg!