Sykkelferie i valdres

Vaset ligger midt i et eldorado for syklister i alle aldre og på alle nivåer. Sykkelmiljøet i Valdres har vokst de siste årene, med Valdresrittet og Offroad Valdres som beintøffe ritt og familievennlige sykkelturer som en del av den nasjonale sykkelruta "Mjølkevegen". Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelløyper som passer for hele familien. God tur!

 

Astrid & Bjørn Oskar Sveine, vertskap

 
mjølkevegen_valdres.jpg

Mjølkevegen

Den nasjonale sykkelruta "Mjølkevegen" strekker seg fra Vinstra til Gol. Midt på strekningen ligger Vaset, med sine varierte og flotte sykkelveger. Med base på Vaset kan du velge mellom enkle, middels eller viderekomne ruter.

valdresrittet.jpg

Valdresrittet 2018

Vaset har tatt plass som en stor aktør innen sykkelritt i Norge. Hvert år kan du delta på Valdresrittet og Offroad Valdres. Det er tøffe ritt som krever både psykisk og fysisk styrke. Har du det som skal til?
 

mjølkevegenvaldres.JPG

Turtips for syklister

Med base på Vaset kan du velge mellom enkle, middels eller viderekomne ruter. Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelturer som passer for hele familien.
 

sykkleutleie_intersport.jpg

Sykkelutleie på Vaset

På InterSport Vaset kan du leie sykler til dame og herre + el-sykler. Skal du leie sykkel anbefaler vi at du tar turen til InterSport, der får du god hjelp til å finne sykkelen som passer for deg. Det er også utleie av sykkelhjelm.

På Gomobu kan du leie barnesykkel og sykkeltralle.