Valdresrittet

21.JULI 2018

 
Valdresrittet

Valdresrittet

Om rittet

Valdresritteter er 53 km langt og går i variert terreng i et av landets mest aktive støls-sæterområder. Naturen skifter mellom flate vidder til bratte fjell, omkranset av friske vann og klukkende bekker. Underlaget varierer mellom gode singletrackstier og grusveier med sugende motbakker og raske utforkjøringer.

 

Rittet har eliteklasse, aldersbestemte-klasser og tur-klasse, og distanser som passer både for eliten og de som bare vil oppleve stemningen, atmosfæren og den flotte naturen. Vi har også eget ungdom- og barneritt. Ta med familien til en super dag på Vaset. Påmelding åpner april 2017.

 

Offroad Valdres

28.JULI 2017

Offroad Valdres

Offroad Valdres

Om rittet

Offroad Valdres er terrengritt på 150 km eller 75 km. Rittet foregår på sti, kjerrevei, grusvei og vanlig vei. Deltakere i Offroad Valdres må benytte seg av GPS fra start til mål, da rittet går ut på å navigere etter et GPX-spor. Sporet blir lagt ut 1 uke før start og inneholder masse godsaker.

Offroad Valdres vil være et ritt fritt for barer og gel. Deltaker vil før, under og etter rittet bli servert tradisjonsrik Valdreskost.

 

 

Og alt av mat og drikke er inklusivt når du melder deg på. 

Maks antall lag er satt til 75 i år. Dermed er Offroad Valdres et lite, med eksklusivt ritt som gir deltakerne en opplevelse av Valdres. Natur, mat og drikke, og ikke minst det folkelige med Valdres er noe som garantert vil gi et minne for livet.