Sykling i Valdres


Vaset ligger midt i et eldorado for syklister i alle aldre og på alle nivåer. Sykkelmiljøet i Valdres har vokst de siste årene, og Valdresrittet som nå er inne i sitt tolvte år, har over 1000 deltakere. I 2016 ble Offroad Valdres arrangert for første gang, et beintøft ritt hvor man lagvis finner frem kun ved hjelp av GPS. Mjølkevegen er ei nasjonal sykkelrute fra Vinstra til Gol - midt på ligger Vaset. Fra Gomobu finnes det flere titalls flotte og merkede sykkelløyper som passer for hele familien.

 
iheisen.png

Sykkelritt

Vaset har tatt plass som en stor aktør innen sykkelritt i Norge. Hvert år kan du delta på Valdresrittet og Offroad Valdres. Det er tøffe ritt som krever både psykisk og fysisk styrke. Har du det som skal til?

mjolkevegenvaldres.png

Mjølkevegen

Den nasjonale sykkelruta "Mjølkevegen" strekker seg fra Vinstra til Gol. Midt på strekningen ligger Vaset, med sine varierte og flotte sykkelveger. Med base på Vaset kan du velge mellom enkle, middels eller viderekomne ruter.

parken2.png

Overnatting

Overnatt på Snaufjellet i Fjellstua eller i hytte. Vi har 36 rom i fjellstua,med både enkeltrom, dobbeltrom og familierom. På tunet har vi ti hytter med plass til 8-12 personer.

heisen1.jpg

Sportsmassasje

I forbindelse med Valdresrittet og Offroad Valdres har vi invitert massasjeterapeut Jan Hemli til Gomobu. Jan hjelper deg å løse opp knuter, klargjøre muskler for ritt, eller rett og slett ren velvære hvis resten av reisefølget skal sykle ritt.

kjelkekjoring2.jpg

Sykkeltips

Fra Vaset finnes det flere titalls sykkelturer i vakkert og varier terreng. Trenger du noen turtips til deg og familien din, eller kanskje du ønsker å utfordre kameratene dine litt? Her har vi samlet turtips til deg som ønsker en fantastisk sykkeltur i sommer!


Sykkel med guide

Lyst til å utforske nye områder på Vaset, men usikker på hvor du skal sykle? I sommersesongen kan sykkelguide bestilles på forespørsel. Sammen med guiden skreddersyr vi en sykkeltur som passer for deg, uansett nivå.

Pris og kapasitet kan variere, og vi anbefaler å bestille god tid i forveien.

Sykkelutleie

Hos oss kan du leie sykkel for en time eller to, hel eller halv dag eller for hele oppholdet. Vi har sykler i ulike størrelser, både til voksen og junior. Det er også mulig å leie sykkeltralle og sykkelhjelm.

Har du booket egen Mjølkevegen-tur se eget informasjonsark om bagasjetransport og utleie i informasjonen du mottok ved bestilling.


For grupper

Lyst til å gi de ansatte et adrenalin-kick, eller er du ute etter enkel moro for vennegjengen? Sykkleturer med aktiviteter, lunsj og historieformidling kan bestilles for grupper over 10 personer.

Sykkelturer kan inngå i en helg for team building, eller som enkeltaktivitet for en vennegjeng eller utdrikningslag. Ta kontakt for booking og priser.