Vaset Skiheiser


Toppen av Vaset Skiheiser ligger knappe 100 meter unna Gomobu Fjellstue. Med fem nedfarter og to heiser, rails og hopp er dette en park som passer for hele familien! Skikroa er åpen i heisens åpningstider med servering av mat og drikke. Her er det barnebakke + mulighet for opplæring på alle nivåer.

 
iheisen.png

SOLLØYPA

Vaset Skiheiser har fem nedfarter i ulike vanskelighetsgrader. På toppen kan du velge hvilken bakke du vil kjøre, og solløypa er et godt alternativ for de som har stått litt på ski før.

parkenoversikt.png

FAMILIELØYPA

Familieløypa starter på toppen, se deg rundt 360 grader mot fjellene, vidda før du setter utfor. Bakken er en god utfordring for hele familien, variert terreng med flere muligheter og noen små hopp.

parken2.png

PARKEN

Vaset Snowpark satster på kreative parkelementer, og målet er en park som passer for alle. Alt fra hopp til rails preppes og tilpasses for å få det ultimate adrenalinkicket. Det er lagt opp for at man kan kjøre på kryss og tvers av løypa som åpner for ulike linjer. Her handler det om å slippe kreativiteten løs!

heisen1.jpg

BARNEBAKKEN

I barnebakken kan du øve deg på brett eller ski i et godt egnet område før du bestemmer deg for å ta steget opp i den store bakken. Området har også en egen heis på 100 m som er helt gratis.

kjelkekjoring2.jpg

KJELKEKJØRING

Fest kjelken i heisen og bli dratt helt opp på toppen. Derfra er det en helt egen akebakke på 1200 meter. Utrolig moro for hele familien!

Kjelkeaking kjøres i heisens åpningstider.


åpningstider

Åpningstider for sesongen 2017/18 kommer. I mellomtiden se
Vaset Skiheisers hjemmesider

 

priser

I Vaset Skiheiser kan du velge å kjøpe timeskort, hel- eller halvdagskort eller for flere dager. Heiskortene trenger et Key Card (30 kr for engangskort og 60 kr for oppladbart). Alle som overnatter hos Gomobu får 30 % på heiskort utenom vinterferie, juleferie og påske.


FOR GRUPPER

Lyst til å gi de ansatte et adrenalin-kick, eller er du ute etter enkel moro for vennegjengen? Kjelkeaking kan bestilles for grupper over 10 personer.

Kjelkekjøring kan inngå i en helg for team building, eller som enkeltaktivitet for en vennegjeng eller utdrikningslag. Ta kontakt for booking og priser.