Vaset Skiheiser

Toppen av Vaset Skiheiser ligger knappe 100 meter unna Gomobu Fjellstue. Med fem nedfarter og to heiser, rails og hopp er dette en park som passer for hele familien! Her er det barnebakke & mulighet for opplæring på alle nivåer.

 
iheisen.png

SOLLØYPA

Vaset Skiheiser har fem nedfarter i ulike vanskelighetsgrader. På toppen kan du velge hvilken bakke du vil kjøre, og solløypa er et godt alternativ for de som har stått litt på ski før.

parkenoversikt.png

FAMILIELØYPA

Familieløypa starter på toppen, se deg rundt 360 grader mot fjellene, vidda før du setter utfor. Bakken er en god utfordring for hele familien, variert terreng med flere muligheter og noen små hopp.

parken2.png

PARKEN

Vaset Snowpark satster på kreative parkelementer, og målet er en park som passer for alle. Alt fra hopp til rails preppes og tilpasses for å få det ultimate adrenalinkicket. Det er lagt opp for at man kan kjøre på kryss og tvers av løypa som åpner for ulike linjer. Her handler det om å slippe kreativiteten løs!

heisen1.jpg

BARNEBAKKEN

I barnebakken kan du øve deg på brett eller ski i et godt egnet område før du bestemmer deg for å ta steget opp i den store bakken. Området har også en egen heis på 100 m som er helt gratis.

kjelkekjoring2.jpg

KJELKEKJØRING

Fest kjelken i heisen og bli dratt helt opp på toppen. Derfra er det en helt egen akebakke på 1200 meter. Utrolig moro for hele familien!

Kjelkeaking kjøres i heisens åpningstider.


video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more.

FJØLASTUBBEN SNØBRETTLAG


åpningstider

6.mars - 7.april
Torsdag, lørdag, søndag: 10.00 - 16.00
Kveldskjøring onsdag: 18.00 - 21.00

7.april - 17.april Påske
Man - søndag: 10.00 - 17.00

17.april - 27.april
Man - Søndag: 10.00 - 16.00

 

priser

I Vaset Skiheiser kan du velge å kjøpe timeskort, hel- eller halvdagskort eller for flere dager. Heiskortene trenger et Key Card (30 kr for engangskort og 60 kr for oppladbart). Alle som overnatter hos Gomobu får 30 % på heiskort utenom vinterferie, juleferie og påske.


FOR GRUPPER

Lyst til å gi de ansatte et adrenalin-kick, eller er du ute etter enkel moro for vennegjengen? Kjelkeaking kan bestilles for grupper over 10 personer.

Kjelkekjøring kan inngå i en helg for team building, eller som enkeltaktivitet for en vennegjeng eller utdrikningslag. Ta kontakt for booking og priser.

Navn *
Navn
Vi er: *
Hvor mange personer ønsker å delta på kjelkekjøring?
Dato
Dato
Velg ønsket dato. Gjelder henvendelsen en generell forespørsel noter dette i feltet "Melding".
Overnattingstilbud *
Vennligst velg om dere ønsker et tilbud på overnatting.