Odd Nordstoga Original 3 Foto Av Esben Kamstrup

Stolt festivalhotell i samarbeid med Jørn Hilme-stemnet

Velkommen til magiske kveldstimer på Jaslangen i Vestre Slidre!

"Få maktar å beskrive poesien i kvardagen slik Odd Nordstoga gjer. Han syng om skogen og om hausten, om å lengte tilbake til sommaren, og om dagane som kom og gjekk. Og så får han oss til å danse!

Solefallskonserten er på stølslaget Jaslangen i Vestre Slidre. Arenaen ligg i ei helling som dannar eit naturleg amfi og der vestfjella gjev storslegne rammer kring musikken.

Klokka 18.00 er det mogleg å kjøpe varm mat og drikke på konsertstaden. Det er òg sal av lokalprodusert mat. Klokka 20.00 er det oppvarming med elevar frå Strunkeveko – før konserten med Odd klokka 20.30.

Medverkande:

  • Odd Nordstoga
  • Alexander Pettersen, gitar
  • David Wallumrød, piano
  • Håkon Aase, fele
  • Tor Egil Kreken, bass
  • Torstein Lofthus, trommer

Konsert, mat og overnatting: 
Jørn Hilme-stemnet tilbyr eigne pakkar til dei som ynskjer god mat og ei seng – i tillegg til konserten med Nordstoga. Dette skjer i samarbeid med Gomobu Fjellstue på Vaset"

Foto: Esben Kamstrup

07. juli
-
09. juli

Konsert, mat og overnatting:
Jørn Hilme-stemnet tilbyr egne pakker til de som ønsker god mat, ei god seng – i tillegg til konserten med Odd Nordstoga. Dette skjer i samarbeid med oss her på Gomobu Fjellstue på Vaset. For bestilling av billett, mat og seng – kontakt oss; post@gomobu.no

Vi gir 10% rabatt på overnattingspriser for de som skal på stevne!

Les mer; https://www.hilme.no/program/konsertar/konsert-odd-nordstoga/