Alle rommene er nyoppusset med nye bad og myke senger. Vi er inspirert av våre tradisjonsrike røtter og våre hotellrom har lune farger i blå, beige og brune toner. Ingen av våre hotellrom er like. Alle hotellrommene har kabel-TV, gratis WiFi og kort vei til resepsjonen, restauranten, felles sauna og hotellbaren.

Velg type rom

Hotell Suite

Suite

Når du skal unne deg det lille ekstra
Fra kr. 3750,- pr natt

Vår eneste hotellsuite har egen stue, elektrisk peis og soverom med badekar. Suiten ligger i andre etasje med utsikt over tunet. Ønsker dere en flaske champagne ved ankomst gi oss beskjed før ankomst - så vi er sikre på at den er kald når dere sjekker inn.

Gomobu Hotellrom 1

Dobbeltrom

Når du skal dele fjellet med en du er glad i
Fra kr 1995,- pr natt

Våre dobbeltrom er nyoppusset i lune farger og med myke senger. Fra rommene er det kort vei til restauranten, felles sauna og hotellbaren. Slapp av med en film på TV-en eller logg på vårt gratis WiFi og stream det dere ønsker.

Gomobu Aug 6572

Familierom

Når to har blitt tre…eller fire
Fra kr 2400,- pr natt

Våre familierom passer for små og mellomstore familier. Rommene har dobbeltseng og sovesofa. Har dere behov for en sprinkelseng gi oss beskjed så ordner vi det. Det er kort vei til restauranten hvor frokost og middag serveres og i resepsjonen finner dere spill og tegnesaker.

Hotellromvaldres

Enkeltrom

Når du skal nyte fjellet helt for deg selv
Fra kr 1475,- pr natt

Alle våre enkeltrom er nyoppusset i lyse og lune farger. Sengene i enkeltrommene har køyeseng og den nedre køya er enten 120 cm eller 90 cm. Fra rommet er det er kort vei til resepsjonen, restaurant, hotellbaren og felles sauna. Du kan enkelt koble deg opp til vår gratis WiFi eller slå på kabel-TV.