Gomobu Fjellstue Bjorn Sveine

Vi har lidenskap for god mat

Vi lager mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder og produsenter. Menyen i restauranten varierer etter sesong og våre kokker kombinerer tradisjonsrike retter med moderne smaker.

Eksklusive matretter med lokalmat

Vi tilbyr en variert a la- carte meny med mye lokalmat. Frister det med Fish & chips laget av sik fra Strandefjorden i Valdres? Eller hva med Fjellsnitzel, panert ytrefilet av fjellgris fra Stølsvidda!Kyllingsalat med smaksrik fetaost fra kjente Wangensten. Tradisjonsrik rakfisk fra Valdres servert med flatbrød fra Valdres bakst, ypperlig sommermat med leskende god drikke til.

Gomobu har en unik mat-visjon

Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å servere mat som følger sesongene og benytte mest mulig lokalmat fra Valdres. Kortreiste råvarer av ypperste kvalitet.Valdres har rike mattradisjoner. Selv om vi kanskje er mest kjent for rakfisk, så spiller mange andre produkter viktige roller i det lokale kjøkkenet, spekemat, den lokale spekepølsa «kurv», reins­dyrkjøtt og melkeprodukter som smør, rømme og ost er bare noen av de mange lokale delikatessene.

Årstidene og maten går hånd i hånd

Vi skreddersyr vårt mattilbud med flere tema weekender i løpet av året. Våre mat temaer følger sesong, når høsten setter inn tilbyr vi vilt weekend. Deretter oktoberfest etterfulgt av rakfiskfestival og rett før julefreden senker seg byr vi på tradisjonell julemat og egen lutefisk weekend.

 

 

 

Gomobu Kokk

Gode råvarer - god mat

Mat er spennende! Dette ønsker vi å formidle til deg som vår gjest! Vi er lidenskapelig opptatt av smaker og spennende sammensetninger. Vi ånder for å skape opplevelser, med kortreiste råvarer.

Det er ingen hemme­lighet at dyr med store og fine beitemarker i den vakre fjellheimen i Valdres gir matvarer av høy kvalitet og ekstra god smak. «Rakfisk fra Valdres» og «Kurv frå Valdres» har beskyttet geografisk betegnelse noe du finner i vår meny.

Gomobu Kjøtt
Gomobu Fjellstue Vilt Weekend
Gomobu Tranchering

For oss er det viktig å bevare det tradisjonsrike ved Gomobu Fjellstue. Vi ønsker å gi gjestene våre naturnære opplevelser, god mat & lun fjellstemning.

— Astrid & Bjørn Oskar Sveine, Vertskap