Fjellbryllup

Si ja til hverandre i tradisjonsrike omgivelser. Alle bryllup er unike og vi bidrar med det vi kan for at dere skal få akkurat det bryllupet dere ønsker dere. Det ligger mye planlegging og logistikk bak et bryllup, da kan det være godt å støtte seg på noen med erfaring og lokalkunnskap.

Hotellvaldres

Overnatting

De seneste årene er fjellstua modernisert, men har fortsatt beholdt sitt tradisjonelle særpreg. Hos oss har vi sengeplasser til 150 gjester fordelt på 36 rom i fjellstua og ti hytter. For brudeparet har vi mulighet til å innlosjere i egen bryllupssuite og egen bryllupshytte.

Fjellbryllupvaldres Bord

Bryllupsmeny

Velg blant våre tilpassede bryllupsmenyer eller kom gjerne med egne ideer. Vi anbefaler å ta høyde for en liten matbit mellom vigsel og middag, da det kan ta litt tid før gjestene kan gå til bords. Vårt kjøkken imøtekommer deres ønsker for menyen, aperitif, finger- og nattmat.

Vinterbryllup Gomobu

Vigsel

Valdres byr på unike og tradisjonsrike stavkirker, fjelltopper og uendelige muligheter til vigsel. Vasetvatnet inviterer til eventyrbryllup med robåt, Grønsennknippa (1368 moh) er åpen for luftige vigsler og kirkerommet i Lomen Kirke har en helt unik atmosfære.

Foaje

Bryllupsfest

Vi har flere fine lokaler som egner seg godt. Se våre selskapslokaler.

Fjellbryllupvaldres Haar

Frisør

På Fagernes finnes flere dyktige frisører som kan hjelpe til med hår, sminke og negler for brud og brudepiker. Hvis dere ønsker vil vi, ved vårt første møte, kunne sette dere i kontakt.

Bryllup Valdres Gomobu Bukett

Florist

I samarbeid med lokale florister kan vi hjelpe dere å dekke deres drømmebord til bryllupsmiddagen. Noen ønsker også blomsterdekorasjoner til kirken og i resepsjonen.

Bryllup Valdres Fotograf

Fotograf

Vi kjenner til flere dyktige bryllupsfotografer som har god kjennskap til Gomobu Fjellstue og områdene rundt. En lokalkjent kan være godt å ha for å finne det riktige bakteppet for bildene.

Send en forespørsel