Bedrifter og grupper

Klar for å gi dine ansatte eller medlemmer litt frisk fjelluft? Vi hjelper dere med møtelokaler, mat, drikke, overnatting og aktiviteter. Sjekk ut aktiviteter i vårt område;https://www.brennabu.no/

Gomobu Aug 6691

Kurslokaler

Våre tre kurslokaler Timbra, Biblioteket og Spisesalen har plass til små, mellomstore og store bedrifter. Alle våre kurslokaler har teknisk utstyr (høyttalere, projektor, overganger mm). I tillegg finner dere penner, skriveblokker, flip-over og tusjer. Det er gratis parkering for alle deltakere og én lader for el-bil.

Gomobu Vilt

Mat & Drikke

Kaffe, te, mineralvann og frukt settes frem i alle kurslokaler. For hel- eller to-dagers kurs tilbyr vi lunsj i restauranten, som buffet eller a la carte. Lunsj kan også serveres i kurslokalet. Festmiddag inkludert drikke kan bestilles på forhånd i restauranten.

Gomobu Aug 6572

Overnatting

Vi har mange overnattingsmuligheter på Gomobu Fjellstue. I Fjellstua har vi 36 nyoppussede rom (dobbelt- og enkeltrom) og på tunet har vi ti hytter med sengeplasser til åtte eller tolv personer. Fra hyttene er det kort vei til resepsjonen, restauranten, hotellbaren og kurslokaler.

Gomobu Aktiv Vinter Truger

Aktiviteter

Ønsker dere aktiviteter som et avbrekk midt på dagen eller underholdning etter middag vil vårt lokale aktivititetsselskap, Vaset Aktiv, skreddersy aktiviteter for team building. Vaset Aktiv kan bidra med guidete turer hele året, femkamp, orientering og mye mer. Vi kan også tilby ølsmaking fra lokale bryggerier.

Send en forespørsel