historienomgomobu

HISTORIEN

HISTORIEN

Det er over snart 50 år siden vi åpnet dørene til for første gang. Store deler av fjellstua og hyttene er pusset opp og modernisert, men tradisjonene er fortsatt synlige hos oss. Velkommen!

resturantvaldres

restaurant

Hjemmebaka lefser med rakfisk og rømme, stølsokser og feite fjellgriser, gardsis med urbane smaker av lakris & vanilje. Alt dette kombinert med bestemors tradisjonsrike mat har vi tatt med inn i kjøkkenet.

 

Lima01.jpg

overnatting

Sov godt i lune omgivelser. Nyt en lat morgen i et enkeltrom, dobbeltrom eller hva med å unne deg en natt i suite? Vi har også ti moderne hytter på tunet med tre soverom, egen badstu & peis.

opplevelsergomobu

SANSERIKET

Gomobu har samlet en rekke opplevelser som gjør nettopp det - skjerper sansene - vi kaller det "Sanseriket". Gjennom sommeren introduserer vi nye aktiviteter og arrangementer som bidrar til å stilmulere synet, hørselen, lukta, smaken og ikke minst følelsen av Vaset.

aktivitetergomobu

AKTIVITETER

Elgsafari, fisketur, topptur, flere mil med sykkelturer over stølsvidda, eller bare nyt morgenkaffen i det fri. Vaset har uendelige muligheter - uansett hvor store eller små opplevelser du søker.


NYHET!

Sanseriket

At Valdres skjerper sansene er det liten tvil om. I et landskap hvor du kan høre hvordan det klukker i bekker, og hvordan fuglene skriker på en annen måte enn i byen, i et landskap så variert at sansene virkelig får slippe til. Da er du skjerpet.

Gomobu har samlet en rekke opplevelser som gjør nettopp det - skjerper sansene - vi kaller det "Sanseriket". Gjennom sommeren introduserer vi nye aktiviteter og arrangementer som bidrar til å stilmulere synet, hørselen, lukta, smaken og ikke minst følelsen av Vaset. Først ute er - hørselen.

Hold deg oppdatert på vår Facebook-side.

Lytt: Solefallskonstert 1.august med Odd Nordstoga

Lytt: Solefallskonstert 1.august med Odd Nordstoga

_08Q7514.jpg