Fjellbryllup

 
Hoved shoot-7.JPG
 

Nordiske Tradisjoner

 

 

Vi vet at det er mange ting å huske på når man skal gifte seg. Gjestelisten skal skrives, menyen skal prøvesmakes og bestilles, blomster skal luktes på og brudekjoler skal prøves om og om igjen.

Vi vet at det er godt med lokalkunnskap og erfaring - derfor står vi alltid klare til å svare på spørsmålene deres. Vi håper disse sidene vil gi dere innsikt i hva et tradisjonelt og moderne fjellbryllup kan være. 

Gratulerer med bryllupsplanene!

Astrid & Bjørn Oskar Sveine, vertskap

 

 

Bryllupsmeny

 
OEOITU0.jpg
 

Bryllupsmeny

Ønsker dere en tradisjonsrik 3-rettersmeny, eller har dere egne ønsker for noe mer? Våre kokker tar imot alle utfordringer og strekker seg langt for å servere dere selskapsmenyen dere ønsker. Vi er også behjelpelige med å lage forslag til meny og vinpakker.

 

20170519_221923000_iOS.png
dessert.png
 
 

Bryllupssuite

 
_08Q7504.jpg
 

Overnatting

Vi kan ta i mot nærmere 150 personer til bords, og like mange til overnatting. Sengeplassene er fordelt på hytter, enkeltrom, dobbeltrom og familierom i fjellstua. Vi har også en nyoppusset Brudesuite med egen stue, elektrisk peis og badekar.  

 

 Dobbelt/familierom

Dobbelt/familierom

 Enkeltrom

Enkeltrom

 Hytter

Hytter

 
 

Selskapslokaler

 
IMG_4490.JPG
 

Selskapslokaler

 

Vi har tre sjarmerende selskapslokaler. ”Nesja Skule” - et 200 år-gammelt tømmerhus på tunet, ”Biblioteket” er et moderne bibliotek i Fjellstua med sittegruppe, prosjektor og elektrisk peis. Og ”Spisesalen” med utsikt mot Bitihorn, Rasletind og flere fjelltopper. Om dere ønsker et stort eller mindre selskap hjelper vi dere å velge det lokalet som passer dere best.

 
 
 

Vigsel i Valdres

 
78869501_xxl.jpg
 

Vigsel på fjellet

si ja til hverandre i vakre og tradisjonsrike omgivelser

 

Valdres har mange fine og unike steder dere kan si ja til hverandre. Lomen Stavkirke, Ulnes Kirke, Mo Kyrkjeruin eller utendørs. Det er mye som skal på plass før et bryllup. Vi har over 25 års erfaring, og har vært med på vielse innendørs i kirker, utendørs på fjellet. Vi har hatt brudefølge på spark og vi har hatt hatt kanefart, vi har til og med hatt smed på tunet som smidde ekteskapslenker foran selskapet.

 
 Bryllupsbilder med vakre Vaset som bakteppe

Bryllupsbilder med vakre Vaset som bakteppe

 Vinterbryllup med Kanefart

Vinterbryllup med Kanefart

 Fjellbryllup med hest og slede

Fjellbryllup med hest og slede

 Fjellbryllup med vielse i Ulnes Kirke

Fjellbryllup med vielse i Ulnes Kirke